Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Egy dologban viszont mindenkit lever az Amazon.
Tegnap este 22:40 kor rendeltem egy fejhallgatot. Reggel 5:04 kor itt volt az email a fenykeppel, hogy a csomag az ajto elott. Jo neztem ezt konkretan, evekkel ezelott mondtak, hogy ha csak nezel egy termeket es be sem rakod a kosarba akkor is a hozzad lekozelebbi raktarba kuldik automatikusan, hogy ha esetleg megveszed akkor minnel elobb ideerjen.
Brutalis. 6 ora alatt itt volt. Hol a banatba taroljak. Szerintem a szomszednal Mike-nal.Asszony tegnap kapta az emailt, hogy tanarkent masodik hullamban, oltas marciusban.
Kicsit szkeptikus vagyok, az iskolai laptopot egy teljes napig tartott atvenni, amin minden megy kiveve a google classroom. Nincs gond, a sajat laptopja mukodott rendesen, es ahhoz “jar” onsite support
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Apple MacBook Air 13 M4 (2025) Éjfekete // Garancia // ingyenes szállítással
- Thrustmaster t300 szett
- xDuoo MU-602 DAC Hangkártyak EQ funkciókkal
- Xduoo TA-20 plus csöves fejhallgató erősítő tuning csövekkel
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest