- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Egy dologban viszont mindenkit lever az Amazon.
Tegnap este 22:40 kor rendeltem egy fejhallgatot. Reggel 5:04 kor itt volt az email a fenykeppel, hogy a csomag az ajto elott. Jo neztem ezt konkretan, evekkel ezelott mondtak, hogy ha csak nezel egy termeket es be sem rakod a kosarba akkor is a hozzad lekozelebbi raktarba kuldik automatikusan, hogy ha esetleg megveszed akkor minnel elobb ideerjen.
Brutalis. 6 ora alatt itt volt. Hol a banatba taroljak. Szerintem a szomszednal Mike-nal.Asszony tegnap kapta az emailt, hogy tanarkent masodik hullamban, oltas marciusban.
Kicsit szkeptikus vagyok, az iskolai laptopot egy teljes napig tartott atvenni, amin minden megy kiveve a google classroom. Nincs gond, a sajat laptopja mukodott rendesen, es ahhoz “jar” onsite support
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Keressük meg a legfiatalabb és a legidősebb PH!-zót!
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós kamerák
- Üzleti vita és megbeszélés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Dell Pro 14 U5 235U 16GB 512GB SSD FgrPr & SmtCd W11 Pro FHD laptop
- ÚJ Gamer Ryzen 5 5500 / 16GB DDR4 / GTX 1660Ti 6GB / 512GB SSD
- GARANCIÁLIS! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 7 5800H, RTX 3050 Ti, 165Hz, 16GB RAM
- Ezzel fixen nem kell hunyorognod! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd!
- 2 ÉV GARANCIÁS Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC 12Gb videókártya eladó. Az ár NEM FIX
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs