Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
a kevesebb néha több

nekem ugyan elmehet az áram akármikor, ha visszajön, nincs ami világítson, csipogjon, riasszon, bekapcsoljon és ezt tudtomra adja bármilyen módon

neted meg lesz hétvégén, fogod a telódat, megosztod róla a mobilnetet, aztán jónapot - gondolom egy olyan remek cégnél mint ahol te is vagy, korlátlan nettel ellátott telefont vágtak hozzád.
ámbátor én pl most hétvégén nem vagyok ügyeletben, megyünk is a picsába innen elfelé, befűtűnk a semmi közepén a kis nyaralóban, elmegyünk sétálni a szép őszi tájban, biciklizünk míg le nem megy a nap. ha hideg lesz felültüzünk, ha meleg lesz levesszük a kabátot. ha esik az eső felvesszük az esőkabátot.
telefonnak-internetnek közelébe csak végszükség esetén megyünk. főzünk, eszünk, iszunk, xxxxunk, könyvet olvasunk, alszunk, beszélgetünk, ötletelünk, iszunk tovább
ha áram nem lesz van gyertya, a gáztűzhely palackról megy, a kallandóba fa kell, a spájz tele tartós kajával - biztos vagyok benne, hogy semmi nem gátolhatja meg, hogy remekül érezzük magunkat.
kivéve ha kitalálom, hogy zavar a szomszéd kutya (füldugó), vagy túl hngosan fúj a szél (füldugó) vagy túl hideg van (felveszek még valamit, vagy még rakok a tűzre)
esetleg ha elfogy a sör.
akkor viszont átsétálok anyámék nyaralójába, mert ott van 10 liter pálinka

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest