- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Jah, hajlamos vagyok elfelejteni az ilyesmit itt a hanyatló nyugaton. Az utca végén felszedték a buszmegállót, kapott új burkolatot, meg lekövezték, hogy amikor beáll a busz, szintben legyen a járdával, és csak be lehessen rá gurulni. Mindegy is... a lényeg, hogy errefelé viszonylag gyakran látni olyat, hogy valaki a buszhoz bicajjal megy, azt lezárja valahol a buszmegálló mellett, és időnként hetekig ott marad a jármű. Én sem értem, whatever. Ebben a konkrét esetben a buszmegálló táblához volt lakatolva egy bicaj, amit az építkezés megkezdésekor a jómunkásemberek kivettek a helyéről, és nekitámasztották a sövénynek biciklistül, majd egy hét (talán 2) után visszaépítették a helyére. Gondosan vitték vele a bicajt is. Nem tudom, hogy végül az eredeti gaudája jött-e érte, de maga a tény, hogy hetekig ott állt, kvázi lezáratlanul, na az még 8 év német tartózkodás után is lenyűgöz. Az utcánkban áll amúgy egy C Vectra, kb másfél hete ahhoz sem nyúltak (kicsit ferfém áll, könnyű lenne kiszúrni, ha mozdul), nem tudom, pontosan kié, de valahol itt lakik, folyamatosan itt parkolt korábban is. Na, az pl nincs bezárva. Minap becsöngettünk az egyik szomszédhoz, mert a délutáni, meg az esti kutyasétakor is le volt húzva teljesen az egyik hátsó ablaka, gondoltuk, éjszakára azért csak ne hagyja úgy, hátha esik...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S25+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest