Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
és ahhoz mit szóltok, hogy a főnök megmondta egy hete, hogy jön a második hullám, és satu.
A statisztikával most ezt igazolják is. (Ha kell hozza halott, akkor az is lesz, biztos)Igaz, hogy ehhez háromszor-négyszer annyit kellett tesztelni, de legalább végre tesztelnek.. (22-étől a napi tesztek száma: 1480 db, 2181 db, 1458 db, 1892 db, 26-án már 4625 db, 27-én 3732 db, 28-án 5846 db, 29-én 3245, 30-án 6380 db.)
És ki gondolta volna, hogy ha többször annyit tesztelsz, akkor többször annyit is találsz? Az a baj, hogy nem tudom már elhinni, hogy ez nem véletlen, és nem a számok manipulálása.És amúgy nem a teszteléssel van bajom, azt támogatom, hanem úgy en-bloc az egész álszent mivoltával: Senki nem hord maszkot, és senki nem tartja a távolságot már vagy 2 hónapja, és senki nem mondta fentről, hogy gyerekek, ezt kéne. Menjél csak a balatonra, éljél. Közben pedig szokás szerint azt se tesztelték le, aki zöld országból jött haza, és voltak tünetei...
de most már tesztelnek.
És a külföld a rossz, nem a bulizás és a távolságtartás hiánya, de majd megvédenek minket, és ezért lezárják a határokat... - legalábbis ez a narratíva. Az, hogy amúgy egymás között is terjedhet, az még mindig nem játszik. Sőt, focimeccs is lehet. meg euro-liga döntő. És államtitkáros házubuli.
tényleg ki vagyok akadva megint, na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest