Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Szerintem meg van, mert ameddig elottem lassabban mennek a belso savban, addig en azt elozes celejabol hasznalom, es jobbra tartasi kotelezettsegem akkor van, ha az elozest befejeztem.
Hat keresd meg akkor ezt a reszt, mert en nem talalom. Olyan van, hogy csak akkor maradhatsz bent, ha nem akadalyozod a mogotted gyorsabban haladot (tehat aki utoler), illetve ha olyan eros a forgalom, hogy nem lehet kimenni, akkor maradhatsz. Olyan, hogy elotted is van valaki, de amugy kimehetnel, de megsem kell, olyan nincs benne , de akkor keresd meg.Meg ha meg is magyarazod magadnak, hogy de ilyen van (nincs), akkor is ott van meg az a resze, hogy aki kozuton megmutatni, oktatni, leckeztetni akar az mind mehet a sunyiba, egy kategoria azzal, aki 70 cm-re jon hatulrol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Blu-ray lejátszók
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest