Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Nem akarok kozetek allni, de amikor 2009-ben visszajottem a fonokomnek mar vezetek nelkul toltodo telefonja volt ami azt hiszem egy Palm volt.
2000-be amikor meg eloszor kijottem olyan mobilok voltak a cegnel, hogy cb radio volt integralva belejuk.10+ emeletes vasbeton szerkezetes epuletbe a tereronek hire sem volt, a radio meg ment szepen es azert nem kellett fizetni, mig az akkori sajat mobilomon a hivas is percdijjas volt

Az egyik legszebb hid mellett lakom, ez vezet le az oceanhoz a leggyorsabban ezert pentek deltol szombat estig a forgalom az kegyetlen. Ha at kell kelni rajta, van hogy 2 ora, normal esetben meg 10 perc. Tegnap irt szomszedom 12 oran keresztul tartott az ut a 3 gyerek kell a kocsiba. Valaki ugy gondolta leugrik, rendorok lezartak a hidat, aki rajta volt az ott is maradt, 20 oran keresztul gyozkodtek, de vegul nem ugrott le...
Most rakerestem a Palm telora, az elso forum kb elso hozzaszolasas:
Nagy kaland...(mas szohasznalat) a 1999-es philips fokkemem is vezetek nelkul toltodott. Mindenki lop.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch oled zelda edition +metroid dread +táska
- DELL XPS 15 9530 TERVEZŐ VÁGÓ Laptop -50% 15,6" I7-13620H 16/1TB Intel Arc A370M 4GB FHD+
- WD Red 4TB - CMR
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest