Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
14 apartmanból 11 foglalt. 4 kétszemélyes, 6 négyszemélyes, összesen 32 ember. Ebből 4 gyerek. 28 emberből 17 dohányzik. Ez azt jelenti, hogy átlag ébredéstől, kb reggel 7-től strandolós időig, azaz 11:30-ig folyamatos füstterhelés. Délután 6 és este 10 között dettó. Klíma nélküli apartmanoknál zömmel nyitott erkélyajtó. Tehát olyan mértékű passzív dohányzást kell elviselni, ami szerintem már káros. Plusz az egyik faszi ilyen kurva idegesítő száraz idegköhécselést produkál bagózás közben, olyan fulladozósat, mint mikor a szűzdohányos először szívja tüdőre, és önkéntelen köhécsel. Mindig kettőt. 10 másodpercenként. Az erkélyen, nyilván, tehát mindenki a bagófüstjét szívja, és a göthőjét hallgatja erkélyen és bent is.
Biztos hogy csak én vagyok ilyen intoleráns, de amikor már kapar a torkom a füsttől, az szobának meg okádék kocsmaszaga van a szomszédok élvezetétől, akkor az szerintem már jogos akadékoskodás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Synology NAS
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest