Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szörnyű az, hogy nem tudod értelmezni mit írt, mert nem tördelte szét a szöveget, ahogy kellett volna, és háborogsz amikor nem kellene:
Ez így nagyon általános, "kismagyar" gondolkodás.
"azzal hogy hazazavartak a betegeket, es ket honapig a korhaz meg sztk meg orvos fele se ment senki, a borzalmas roham meg elmaradt, igazabol nem tobbszoros munka hanem konnyebbseg volt" - Ezt miből gondolod? Átlag dolgozót átirányították más osztályra, aki 8 órás volt, annak ment TP, de most meg mehet hőmérőzni a kórház bejáratához.
"De a penzt a hosies helytallasert kaptak...csak a szokasos betegek is ki lettek veve, meg a koronasok se ozonlottek el zombikent az orszagot, halistennek, akkor hogy kellett helytallni?" - Pénzt még senki nem látott, de már megy a vita. Másrészt mikor migráns helyzet volt, és a fegyveres testületek megkapták (ismerős is, aki katonaságnál logisztikus), akkor csönd volt.
"Mennyivel lett több munkaja minden eu dolgozonak marciustol majusig?" - Mostantól lesz lényegesen több, mert az előjegyzések megcsúsztak, lehet túlórázni, meg miegymás.
"...de igazabol tisztelettel kerem en is a fel milliot, mert hosiesen otthonmaradtam, minden eromet megfeszitve elkerultem a virust, es nem fertoztem meg senkit, vagyis borzalmasan sokat tettem a jarvany megfekezeseert. " - Teljesen jogos. Míg mások mentek mint a gép, és ők sem kapnak.
Más tegnap elolvastam a kiküldött kérdőívet. Még WC papírnak is sz@r, de olyan gyönyörű kérdéseket tesznek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest