Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Keletkezett kis összegű(~4000Ft) szociális hozzájárulási adó fizetési kötelezettségem. Mivel eddig ilyen nem volt, az elmúlt sok évben elég egyszerű volt az adóbevallásom, adófizetési kötelezettségem 100 Ft alatti volt, és visszajáró is, ezért ilyen ki- befizetések nem kellettek. De most a Szocho befizetésére vagyok ugye kötelezett, de a bevallási tervezet levélcsomagban, se guglizva nem találtam külön arra vonatkozó infót, hogy na akkor most kinek, hova, milyen formában fizethetem be május 20-ig. A nyugdíjpénztáros meg önsegélyezős honlapokon is csak annyi van, hogy xy esetben a pénztártag a szocho megfizetésére kötelezett. Pont.
Vehetem-e alapul ezt a tájékoztatót, és ez alapján simán egyszerűen az ebben a jegyzékben szereplő megfelelő (39. sorszámú) számlaszámra átutalom a NAV-nak, és kész? Illetve elfogadva a bevallási tervezetet, azzal egyéb teendőm nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Három év után újra előkerült a SiN Reloaded
- BMW topik
- Kés topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Sapphire PULSE Radeon RX 550 4GB Garanciával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple watch Series 10 42mm jet b. szép állapotú
- Samsung Odyssey OLED G6 S27DG602SU (075) OLVASD EL
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest