Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nincs tapasztalatom erőforrás igénnyel kapcsolatban a tabok terén. Azt tudom, hogy mi van a telefonomban, és ahhoz tudok esetleg viszonyítani, amennyiben egyáltalán lehet hasonlítani. Abban meg ugye 2GB van, de szerintem a nyers droid miatt eleve előnyben van még néhány fiatalabb telefonnal szemben is. Mivel én is főleg netezni használnám, néha videók, youtube, stb, játszani pl. valószínűleg egyáltalán nem, ezért én most magamtól azt gondolom elég lehetne. Vagy hogy pl. 1GB plusz ram nem biztos hogy megér 20-30 ezres felárat.
Igazából az a bajom, hogy ha tisztán nézem, akkor a telefon funkciót leszámítva csak egy nagyobb kijelzőn csinálnám ugyanazt, amit a telefonon is. Kérdés, hogy egyáltalán megéri-e az x árat egy nagyobb kijelző
Köszi azért, megnézem hogy mit írnak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ASUS routerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest