Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mondjuk ezt a tdi-, meg nagymotorfetisizmust én is bírom. Az én autóm pici is, piros is, 1,5-ös is, ráadásul háromhengeres, és még csak nem is dízel, de szerintem kilónként több lóerő, mint egy átlag tdi. Visszatérve az eredeti hozzászóláshoz: néha jólesik kikormolni, de amúgy tényleg borzasztó nyugis erre a forgalom. Jó, persze hétköznap délután, a dugóból kiszabadulva azért sokaknál elgurul a gyógyszer, de olyan halálfélelmem sosincs, mint amikor Sopronnál átlépem a magyar határt, és elindulok a Balaton irányába a 84-esen... Ott érezhető igazán a magyar közlekedés polaritása: vagy áldozat vagy, vagy ragadozó. Én azzal, hogy megpróbálok a megengedett legnagyobb sebességgel, de azért dinamikusan közlekedni, valahova a kettő közé szorulok be, mert kezdeni kéne valamit a lakott területen kívül-belül konstans 70-nel haladó szuzukisokkal is, de közben a seggemet is védeni kéne a 120-szal mögém érő szakadt tdi-ktől is. Elég szresszes tud lenni. Azon az utolsó ~100 km-en jobban el tudok fáradni, mint egész úton odáig, pedig addigra már lecsúszik 800 km.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hyundai, Kia topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Witcher topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- 24 Full HD monitor HDMI állítható / forgatható hibátlan
- MacBook Pro 15" (2017) i7/16GB/512GB Szakszervizben frissített belsővel
- HP Victus 16-s0001nh Ryzen 5 7640HS / RTX 3050 6GB / 16GB DDR5 / 144Hz Garanciás
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- Gamer PC 2020, Intel i7, 16 GB RAM, NVIDIA 1660 GTX
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest