Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem az az érdekes, hanem hogy Finnországból és Svédországból is simán kapunk anyagot, amik vonattal, hajóval és kamionnal is eljutnak idáig, de mi nem tudjuk kiszállítani Szlovéniába meg Horvátországba, mert ott a hó miatt kamionstop van. Ergo a magyar-horvát és a magyar-szlovén határvidék jobban skandináv, mint Finnország meg Svédország.
Amúgy ja, kezd már erősebben rámenni az agyamra a tél, és lassan megint megutálok mindenkit és mindent. Rendesen érzem magamon a borzalmas depressziót, és kezdem minimálisra szorítani az emberekkel való kontaktust. Aztán persze majd áprilisban még leesik vagy fél méter hó, és talán májusra eléri a napsütéses percek száma a kettőt, és akkor némileg javul a hangulatom. Tegnap már olyan szinten voltam, hogy este fél7-kor befeküdtem az ágyba és el is aludtam hajnali 1-ig. Onnantól semmi, bekapcsoltam a tévét, megnéztem egy nagyon semmilyen régi amerikai filmet ami épp ment a tévében, és kb. negyed 4-től megint el tudtam aludni. De az milyenmá, hogy hajnalban nem volt 10 percenként 30 perc reklám mint főidőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EZ A TIÉD! Fujitsu Celsius H7510, i7-10850H, 16GB/512GB, Nvidia (4GB), FHD/IPS, garancia, számla!
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- 5070
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest