Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Na és megértetted?
Én pont a novembert biztos nem akartam volna megtartani. Mert akkor szombaton nem tudtam volna mind a 60-féle bort végigkóstolni. Persze így se tudtam csak vagy 25-öt, de nem kapacitás hanem idő hiányában. Meg hát nem kiköpős hanem lenyelős verzióban nyomtam, és az utolsóknál már kezdett bizonytalanná válni az illat és ízérzékelésem is. Rossz borokat nyilván nem kóstoltam, vagyis úgy mondom nemigen volt, esetleg kevésbé kiemelkedő. Voltak újdonságok, érdekességek, visszatérők, meg kedvencek is. Azért az sokat mond a hozzáállásokról, hogy nagyjából azonos érkezési idővel, amikor én még épphogy kacsingattam a fehérek felől a rosék felé, de még találtam érdekeset a fehérekből is, akkor már volt aki a harmadik féle vörösét itta. Persze olyan is akadt, aki eleve csak vörösözött, de kétségtelen, hogy azok tudtak többet végigtolni, akik nem időztek el a saját kiértékelésen, vagy nem nagyon hallgatták meg mit mond a borász az adott borról. Inni jöttek, kész. Persze az is érdekes volt, hogy aki fehér sorok után vörös sorokat kóstolt, a végén kb. 3 féle fehér desszertbort tudott feltenni a végére. Barta szamorodnija és Bujdosó Tramontanája volt a hölgyek desszertslágere.
Szóval jó volt na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium Apple Store vásárlás, 100% akku!
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest