- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem ismersz te engem rendesen. Kicsit csalódtam is benned. Mindent elteszek, és mindenről tudom, hogy hol van. Ez a középső nevem.
Boci, ha adsz egy e-mail-címet, mailben átküldöm az avatarokat összecsomagolva. Azt már így nem tudom megmondani, hogy melyik volt kész, melyik volt félkész, illetve melyikről van szó konkrétan, de ott vannak az eredeti .psd fájlok is, szóval bele is lehet nyúlni bármelyikbe.
Lol, megvan még a rózsaszín mylittlepony-s avatar is, amit valakinek poénból csináltunk, aztán ideiglenesen be is cseréltük, ha jól rémlik.
Valakinek esetleg?p
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valakinek esetleg?