- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Pontosan nem tudom mikor adták nálunk, de mindenesetre én néztem. De én néztem a Kórház a város szélént is, meg a Nők a pult mögött -et is. Akármikor is adták
Hogy sokra nem emlékszem belőlük az egy dolog.
Amúgy vicces, hogy ha azt mondod kórházsorozat, a mi generációnknak Sova dokiék ugranak be, a kissé fiatalabbaknak a Klinika, a még későbbieknek a Vészhelyzet, a gyerekeknek meg Ház doki meg a Grészklinika. Meg az is megérne egy misét, hogy kinek mi maradt meg hangulatban ezekből. Hogy a városszéliből nekem pl. az, hogy olyan higgadt, kissé vontatott mederben mentek az események, a feketeerdeiben mindig minden muskátli meg fűszál élére volt vasalva, és mindig mindenki felhőtlenül boldog volt, a vészhelyzetben mindig folyt valami testnedv és mindig mindenki rohant kapkodott, Ház mesterben a szarkazmus mindenek felett, a legutolsót meg már nem is nagyon néztem, vagyis egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Óra topik
- Iqos cigaretta
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy sokra nem emlékszem belőlük az egy dolog.