Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Símán befért.

Viszont otthon derült ki, hogy rossz színű, miután felvittük a második emeletre...

De már a szerződésben elcseszték. Fehéret akartunk, és tölgy lett... És közben 6 hetet vártunk rá.
PErsze, én vagyok a f*sz, mert nem ellenőriztem a szerződésben a cikkszámot, mielőtt aláírtam.... De az egész onnan indult, hogy odavittük a vonalkódot az eladónak, hogy ilyet szeretnénk. Mondta, hogy semmi baj, csak a fehérre várni kell, csak a tölgy van raktáron. Sebaj, várunk. Erre 6 hét múlva kapunk egy olyat, ami már akkor is volt raktáron, és nem is illik oda
Tipikus történet. 2,5 óra az életemből, rohanás és erőlödés, megint, plusz 70 km-nyi benzin a saját kocsiba, fölöslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest