Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Símán befért.

Viszont otthon derült ki, hogy rossz színű, miután felvittük a második emeletre...

De már a szerződésben elcseszték. Fehéret akartunk, és tölgy lett... És közben 6 hetet vártunk rá.
PErsze, én vagyok a f*sz, mert nem ellenőriztem a szerződésben a cikkszámot, mielőtt aláírtam.... De az egész onnan indult, hogy odavittük a vonalkódot az eladónak, hogy ilyet szeretnénk. Mondta, hogy semmi baj, csak a fehérre várni kell, csak a tölgy van raktáron. Sebaj, várunk. Erre 6 hét múlva kapunk egy olyat, ami már akkor is volt raktáron, és nem is illik oda
Tipikus történet. 2,5 óra az életemből, rohanás és erőlödés, megint, plusz 70 km-nyi benzin a saját kocsiba, fölöslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- Canon EOS DSLR topic
- Egérpad topik
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest