Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Az úgy van, hogy ...
amúgy lehet, hogy az vagyok
Szóval amikor épp nincs vele bajom, akkor halasztgatom, amikor meg van, akkor meg fogadkozom. De május óta szeretnék 2 egymás utáni olyan napot, amikor semmi dolgom nincs, sehova nem kell menni, sehova nem hívnak, nincs valami összejövetel, nincs nyaralás, nincs semmi ami miatt ne kéne agyalnom. Mert tök jó, hogy szinte sosem unatkozom, és maximum egy fél napot vagyok csak otthon úgy, hogy csak üldögélek(és akkor sem), mert unatkozni is utálok. De most valahogy nagyon összejött minden, és azért hogy minden pörögjön, kénytelen voltam a saját egészségem rovására áldozni.
Rendbe kéne rakni ezt a sörsokkal már nem megoldható követ, el kéne menni fogorvos barátomhoz, akinek már számtalan beteget küldtem, és mind megelégedetten távozott, csak én nem voltam még nála. Lenne még 1 harmadik egészségügyi akcióm, amin túl kéne esni, szerintem 5 éve nem vettek vért vagy vizeletet, az se ártana időnként, egy teljes kivizsgálás. Illetve illene valamit mozognom is, bár pont szembemennék saját elméletemmel, hogy ősszel/télen nem lehet normálisan fogyni. Viszont muszáj lesz.
Ahhoz is hozzá vagyok szokva, hogy a munkahelyről bármikor is eljönni emberiség elleni vétek (táppénz, szabadság, stb.), mert az előző helyen ezt mindig szankcionálták, és 6 év alatt belémrögzült, hogy amíg nem a földön fetreng az ember, addig tud dolgozni, és kell is és bemegy és szarik magára meg minden másra. Új helyen már nem ez van, de itt is kiesés ha az ember nem jön be 1 vagy 2 napot. Suli miatt amúgyis szűkek a lehetőségeim, az viszi a szabadságot.Szóval meg tudom magyarázni, de nemtom még kinek meg mit.
Pedig maszek URH vasárnap délelőtt van, még erre se lehet fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- Licencek + laptopok + dokkolók
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest