Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Mostanában olyan időjárás van, egy szavam nem lehet...mintha hájjal kenegetnének.

spontán vagy nem: Mi anno Montenegroba mentünk le úgy, hogy annyi volt fix: Szarajevot, Mostart akarjuk látni, parton lemenni Budvába, aztán majd ott lesz valami, és majd "hazafelé" Isztriára is lesz valami. Szállás sehova nem volt előre. Szarajevótól 1 órát autóztunk éjjel 22-23 között, mire 1200 m magasan találtunk egy motelt, ami k.rvajó volt. Másnap éjjel Budvában 0:45-kor értünk a városba, 1 órát keresgéltünk szállást, pedig 1:00-kor minden bezár a városban. Hazafelé Cavtatban ért minket a 21:00, tourist office nélkül nem lett volna szállás, de lett, nem is akármilyen. Trogirban másnap dettó. Aztán Isztria. Ennyire semennyire nem megtervezett úton azóta sem voltam. És láttuk még Ulcinjt, Skhadar tó és Virpazart, Kotort, Sibeniket, Plitvicét, 6 nap 5 éjszaka.
Ennek ellenére szeretem előre tudni a vázlatát az eseménysornak, de az órai szintű tervezést nem bírom én sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest