Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz emvy #42916 üzenetére

A legjobb az, amikor mindezt pulzusra lüktetve csinálja - olyan, mintha minden egyes szívveréssel belülről böködnék egy bicskával a szemedet. Voltam már olyan állapotban, hogy azon gondolkoztam, hogy ha most nem kapok stroke-ot, akkor sose, de addig is valaki basszon már fejbe valami naggyal és nehézzel, hogy ne kelljen éreznem.

Ami segít, az a rengeteg koffein (energiaital rulez, persze nem a kímélő, koffein- és cukormentes verziók), és valami durva értágító fájdalomcsillapító.

Egyébként amit megfigyeltem, hogy miután az elmúlt évben megszabadultam pár kilótól, jóval egészségesebben táplálkozom, és jóval többet mozgok, jelentősen csökkent a fejfájások száma, intenzitása, és ezzel együtt az elfogyasztott gyógyszer mennyisége is. Hogy jobban is érzem magam, az már csak a bónusz. Persze van még hova fejlődni, idén még egyszer annyit le kéne adnom, mint tavaly, és kb rendben is lennék súly-ügyileg. Persze a hirtelen 10-15 fokos hőmérsékletváltozás, és a mindenféle átvonuló ciklon-anticiklon más kérdés, de azért ha a szervezet nem a saját faszságaival küzd, akkor talán több energia marad az ilyesmi kivédésére.

p

Új hozzászólás Aktív témák