Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HThomas: Outcast
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
én is írnék még pár sort a hét történéseihez, ami felett még mindig nem tértem napirendre.
számomra amúgy is elég nehéz időszak ez. kezdődött a szakításunkkal, aztán folytatódott nagypapám kálváriájával, szegény - tudom, nem szép ilyet írni - nem tudom, hogy meddig bírja még, nagyon nagyon leépült, meredeken az utóbbi pár hónapban. a héten felmondott egy jó cimborám, mentorom, akitől rengeteget tanultam és szerettem vele együtt dolgozni. ez sok utat nyit meg nekem, még sem vagyok feltétlenül boldog, plusz így nekem is nehezebb lesz elmozdulnom (főleg, hogy nem kevesebb mint 105 nap a felmondási időm, amit így szinte biztos, hogy kitöltetnének velem). és erre jött rá még integra is, ami betette a kaput és ha furcsa, ha nem a mécses is eltört. nehezen élem meg a veszteséget még ilyen esetben is, amikor nincs közvetlen ismertség.
én nagyon sokat köszönhetek ennek a fórumnak és az itteni tagoknak, pedig sokatokkal nem találkoztam még személyesen. az én családomban nincsenek különösebben tapasztalt, tájékozott, vagy tanult emberek, akiktől tanácsot várhat az ember komolyabb témákban, nem tudom megvitatni velük a külföldre költözés részleteit, az munkahelyváltás problémáit. és itt az összes ilyen kérdésben nagyon sok segítséget kaptam már a topikban és privátban is, főleg, denem kizárólag és nem sorrendben emvyt, Viszlátot és igen, Integrát ideértve, ezért is rázott meg az elvesztése.
fura kapcsolat alakult ki ebben a topikban, ha olyan témáról beszélgetek ami elő jött itt is és beugrik valaki álláspontja, már reflexszerűen úgy hivatkozom, hogy "egy ismerősöm"
tényleg meglepő, hogy mennyi mindent tudunk egymásról és való igaz, hogy sok esetben többet kommunikálunk, mint az amúgy irl barátainkkal.nem is tudom, hogy hova akartam kilyukadni ezzel a gondolatmenettel, egyelőre befejezem itt, aztán majd maximum folytatom, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- További aktív témák...
- Dell - U2715H / 27" / UHD: 2560x1440 / 60 Hz / IPS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
tényleg meglepő, hogy mennyi mindent tudunk egymásról és való igaz, hogy sok esetben többet kommunikálunk, mint az amúgy irl barátainkkal.