Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
én is írnék még pár sort a hét történéseihez, ami felett még mindig nem tértem napirendre.
számomra amúgy is elég nehéz időszak ez. kezdődött a szakításunkkal, aztán folytatódott nagypapám kálváriájával, szegény - tudom, nem szép ilyet írni - nem tudom, hogy meddig bírja még, nagyon nagyon leépült, meredeken az utóbbi pár hónapban. a héten felmondott egy jó cimborám, mentorom, akitől rengeteget tanultam és szerettem vele együtt dolgozni. ez sok utat nyit meg nekem, még sem vagyok feltétlenül boldog, plusz így nekem is nehezebb lesz elmozdulnom (főleg, hogy nem kevesebb mint 105 nap a felmondási időm, amit így szinte biztos, hogy kitöltetnének velem). és erre jött rá még integra is, ami betette a kaput és ha furcsa, ha nem a mécses is eltört. nehezen élem meg a veszteséget még ilyen esetben is, amikor nincs közvetlen ismertség.
én nagyon sokat köszönhetek ennek a fórumnak és az itteni tagoknak, pedig sokatokkal nem találkoztam még személyesen. az én családomban nincsenek különösebben tapasztalt, tájékozott, vagy tanult emberek, akiktől tanácsot várhat az ember komolyabb témákban, nem tudom megvitatni velük a külföldre költözés részleteit, az munkahelyváltás problémáit. és itt az összes ilyen kérdésben nagyon sok segítséget kaptam már a topikban és privátban is, főleg, denem kizárólag és nem sorrendben emvyt, Viszlátot és igen, Integrát ideértve, ezért is rázott meg az elvesztése.
fura kapcsolat alakult ki ebben a topikban, ha olyan témáról beszélgetek ami elő jött itt is és beugrik valaki álláspontja, már reflexszerűen úgy hivatkozom, hogy "egy ismerősöm"
tényleg meglepő, hogy mennyi mindent tudunk egymásról és való igaz, hogy sok esetben többet kommunikálunk, mint az amúgy irl barátainkkal.nem is tudom, hogy hova akartam kilyukadni ezzel a gondolatmenettel, egyelőre befejezem itt, aztán majd maximum folytatom, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motoros topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Sapphire RX 580 8GB Nitro+ videókártya - tesztelt
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- AOC 24G2ZE FHD/IPS/240hz (085)
- AMD Radeon RX 6900 XT ASRock Phantom Gaming D 16GB OC videókártya
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tényleg meglepő, hogy mennyi mindent tudunk egymásról és való igaz, hogy sok esetben többet kommunikálunk, mint az amúgy irl barátainkkal.