Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
én is írnék még pár sort a hét történéseihez, ami felett még mindig nem tértem napirendre.
számomra amúgy is elég nehéz időszak ez. kezdődött a szakításunkkal, aztán folytatódott nagypapám kálváriájával, szegény - tudom, nem szép ilyet írni - nem tudom, hogy meddig bírja még, nagyon nagyon leépült, meredeken az utóbbi pár hónapban. a héten felmondott egy jó cimborám, mentorom, akitől rengeteget tanultam és szerettem vele együtt dolgozni. ez sok utat nyit meg nekem, még sem vagyok feltétlenül boldog, plusz így nekem is nehezebb lesz elmozdulnom (főleg, hogy nem kevesebb mint 105 nap a felmondási időm, amit így szinte biztos, hogy kitöltetnének velem). és erre jött rá még integra is, ami betette a kaput és ha furcsa, ha nem a mécses is eltört. nehezen élem meg a veszteséget még ilyen esetben is, amikor nincs közvetlen ismertség.
én nagyon sokat köszönhetek ennek a fórumnak és az itteni tagoknak, pedig sokatokkal nem találkoztam még személyesen. az én családomban nincsenek különösebben tapasztalt, tájékozott, vagy tanult emberek, akiktől tanácsot várhat az ember komolyabb témákban, nem tudom megvitatni velük a külföldre költözés részleteit, az munkahelyváltás problémáit. és itt az összes ilyen kérdésben nagyon sok segítséget kaptam már a topikban és privátban is, főleg, denem kizárólag és nem sorrendben emvyt, Viszlátot és igen, Integrát ideértve, ezért is rázott meg az elvesztése.
fura kapcsolat alakult ki ebben a topikban, ha olyan témáról beszélgetek ami elő jött itt is és beugrik valaki álláspontja, már reflexszerűen úgy hivatkozom, hogy "egy ismerősöm"
tényleg meglepő, hogy mennyi mindent tudunk egymásról és való igaz, hogy sok esetben többet kommunikálunk, mint az amúgy irl barátainkkal.nem is tudom, hogy hova akartam kilyukadni ezzel a gondolatmenettel, egyelőre befejezem itt, aztán majd maximum folytatom, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tényleg meglepő, hogy mennyi mindent tudunk egymásról és való igaz, hogy sok esetben többet kommunikálunk, mint az amúgy irl barátainkkal.