Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

Lementem sétálni a városba...a lépcsőházban elkezdtem kérdezgetni emberkéket, hogy nem lenne-e kedvük csatlakozni, és kellemesen sétálgatni a napsütésben a városban és a környékén. Volt aki nem ért rá, volt aki családi programon volt, volt akinek dolga akadt, és volt akit nem értem el. Gondoltam sebaj, jó idő van, majd a városban összeakadok sok ismerőssel, és megoldódik. Hát nem. Olyan kihalt a város, mint Csernobil. Néhány emberke lézeng, 1-2 pár, némelyik babakocsival, aztán annyi. 4-5 autó elrobog az úton.
    De most komolyan... ezen az extra pihenőnapon mégis mit csinálnak az emberek? Mert mondjuk ha 10 fok lenne, akkor azt mondom kényelmesebb otthon tévézni, vagy bármit, vagy ha esne. De nem, süt a nap, ideális 25 fok van, enyhe szellő fújdogál, 10percenként egy kis felhő is megjelenik, néhány virág illata a levegőben van, nincs szmog sem, mi kell még ahhoz hogy szabadtéren töltsék a napot? Vagy mindenki kiment az erdőbe, meg szanaszét a környékre? Ezt aztán kizártnak tartom. Főleg a fiatalok körében.
    Vagy csak én vagyok ilyen, hogy ha kicsit is jóidő van, akkor nem bírok odabent megmaradni? Mondjuk elmennék én is sétálni valahova a környékre, erdőbe, ideoda, vannak ám erre is elég jó helyek, de egyedül milyen már az?
    Most is beültem a gép elé, de minek??
    Vagy most tényleg az van hogy egy nő hiányzik? :U

Új hozzászólás Aktív témák