Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mindenkinek van ilyen középiskolás nagyszerelme akit nem kap meg, nekem is vót, fülig bele voltam zúgva az egyik osztálytárscsajomba, de nem lett belőle semmi, mondjuk egyszer beb@szva odaálltam, asszem szerenádkor, vagyis mindenképpen a suli vége felé, oszt megmondtam neki, persze elküldött a sunyiba, azt hitte hogy ökörködök, vagy csak így akarta a tudomásomra hozni, hogy nem vagyok az esete, mindegy túléltem, igaz közbe azért voltak csajaim, akiket többnyire Ő is ismert, lehet ez nem vetett jó fényt reám
franctudja, ilyen komoly dolgokon jobb keveset rágódni, így is hamar megfájdul a fejem
.
tiv61us: az első 4 megvan dvd-n nekem, sőt az 5. és a 6. is kijött azok is szinkronosan
, egyszer kétszer láttam valamerre, csakmá aztnemtom hol
multkor volt egy a Vaterán, a 6. részből, meglicitáltam, oszt aszonta nem értem el a minimumot, dehogy mennyi volt a minimum azt nem mondta, úgyhogy elment
Kolombusz, hogy van ez? Te nagy vaterás vagy, okíccs master

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
franctudja, ilyen komoly dolgokon jobb keveset rágódni, így is hamar megfájdul a fejem
.
, egyszer kétszer láttam valamerre, csakmá aztnemtom hol
multkor volt egy a Vaterán, a 6. részből, meglicitáltam, oszt aszonta nem értem el a minimumot, dehogy mennyi volt a minimum azt nem mondta, úgyhogy elment