Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Janoska26
    addikt

Van benne igazság, az biztos. Sőt, nagyon sok dologban jellemző rám ez a na és? viselkedés, de ebbe nem tudok belenyugodni. Megpróbálom majd még egyszer. Muszáj. Kell nekem. Biztos vagyok benne.

mindenkinek van ilyen középiskolás nagyszerelme akit nem kap meg, nekem is vót, fülig bele voltam zúgva az egyik osztálytárscsajomba, de nem lett belőle semmi, mondjuk egyszer beb@szva odaálltam, asszem szerenádkor, vagyis mindenképpen a suli vége felé, oszt megmondtam neki, persze elküldött a sunyiba, azt hitte hogy ökörködök, vagy csak így akarta a tudomásomra hozni, hogy nem vagyok az esete, mindegy túléltem, igaz közbe azért voltak csajaim, akiket többnyire Ő is ismert, lehet ez nem vetett jó fényt reám :U franctudja, ilyen komoly dolgokon jobb keveset rágódni, így is hamar megfájdul a fejem :) .
    tiv61us: az első 4 megvan dvd-n nekem, sőt az 5. és a 6. is kijött azok is szinkronosan :K , egyszer kétszer láttam valamerre, csakmá aztnemtom hol :F multkor volt egy a Vaterán, a 6. részből, meglicitáltam, oszt aszonta nem értem el a minimumot, dehogy mennyi volt a minimum azt nem mondta, úgyhogy elment :F Kolombusz, hogy van ez? Te nagy vaterás vagy, okíccs master :R :DD

Új hozzászólás Aktív témák