Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
estleg éertlenségi után dolgozni menni vele
Muhaha.
Én is azt hittem gimiben (mondjuk még jóval érettségi előtt), hogy én már tudok programozni. Rosszul, pedig kevesen voltak annyira belebuzulva a témába. Gimis prog. oktatásnak nem lehet reálisan ez a célja.Strukturált programozás viszonylag könnyen oktatható, OOP meg nagyon nem. Használhatsz OOP nyelvet, mondjuk JAVA-t, C#-ot, neadjisten C++-t, de nem használnád csak ugyanarra és ugyanúgy, mint a pascalt is, csak a tanárnak még pluszban jópár dolgot el kéne mondania, és volnának dolgok, amit egyszerűen el kéne fogadnod, hogy az úgy van és kész, de indoklást nem kapsz, mert már nem fér bele az anyagba.
Sima C-vel meg az a baj, hogy oktatási használata során sokszor elveszik a lényeg, és a nyelvvel való küzdéssel megy el az idő, nem a lényegi dolgokkal, az algoritmusokkal, a szemlélet megtanulásával. Ha egyszer elérsz arra a szintre, hogy más programozók programozónak tekintenek, rájösz, hogy bármely nyelv tudása egy nagy semmi...
Az írás kontra íráshoz szoktam hasonlítgatni. Az elsős kisiskolás megtanul írni, de még nem lesz író.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ Razer Kaira X White Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Razer Nari Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Razer Barracuda X Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is azt hittem gimiben (mondjuk még jóval érettségi előtt), hogy én már tudok programozni. Rosszul, pedig kevesen voltak annyira belebuzulva a témába. Gimis prog. oktatásnak nem lehet reálisan ez a célja.