Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
estleg éertlenségi után dolgozni menni vele
Muhaha.
Én is azt hittem gimiben (mondjuk még jóval érettségi előtt), hogy én már tudok programozni. Rosszul, pedig kevesen voltak annyira belebuzulva a témába. Gimis prog. oktatásnak nem lehet reálisan ez a célja.Strukturált programozás viszonylag könnyen oktatható, OOP meg nagyon nem. Használhatsz OOP nyelvet, mondjuk JAVA-t, C#-ot, neadjisten C++-t, de nem használnád csak ugyanarra és ugyanúgy, mint a pascalt is, csak a tanárnak még pluszban jópár dolgot el kéne mondania, és volnának dolgok, amit egyszerűen el kéne fogadnod, hogy az úgy van és kész, de indoklást nem kapsz, mert már nem fér bele az anyagba.
Sima C-vel meg az a baj, hogy oktatási használata során sokszor elveszik a lényeg, és a nyelvvel való küzdéssel megy el az idő, nem a lényegi dolgokkal, az algoritmusokkal, a szemlélet megtanulásával. Ha egyszer elérsz arra a szintre, hogy más programozók programozónak tekintenek, rájösz, hogy bármely nyelv tudása egy nagy semmi...
Az írás kontra íráshoz szoktam hasonlítgatni. Az elsős kisiskolás megtanul írni, de még nem lesz író.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Esprimo P520 E85+ PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 240 GB SSD
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.10
- iPhone X 64Gb akku 100%
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is azt hittem gimiben (mondjuk még jóval érettségi előtt), hogy én már tudok programozni. Rosszul, pedig kevesen voltak annyira belebuzulva a témába. Gimis prog. oktatásnak nem lehet reálisan ez a célja.