Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
passzív dohányzás : pontosan ezért kell betiltani a nem kijelölt helyeken, és a munkahelyeken való dohányzást.
csikkeldobás : a dohányosok 90%-a csak úgy eldobja a csikket az utcán, mert joga van hozzá. és ez réteg, és intelligenciafüggetlen, ugyanúgy vonatkozik az öltönyös, milliókat kereső cégvezetőre és a csövesre is.
a minap álltam a dugóban a dózsa györgy úton, és egy kedves uriember, aki a szembesávban áltt a dugóban, egyszer csak kikúrt egy csikket az ablakon, ami majdnem beszállt az én kocsim ablakán.
hát komolyan majdnem kiszálltam, hogy felszedjem, és bedobjam az ablakán, hogy "bocsi, ezt elhagytad".
többek között az ilyenek miatt is néz ki így ez a város.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs