Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
akkor az első kérdés:
-én, mint albérletben lakó, mivel még másik 2/3 emberrel lakom, mit számoljak? Teljeset és majd méltányolunk? (ahol vadidegenek is vannak, ha úgy nézem - de ezt kéne, nem?)
-vagy számoljam az otthonit, amit Anyám fogyaszt,, de nem ott vagyok?Rendben.
hirtelen, köbö adatok:
-villamos energiafogyasztás az albiban olyan 180kWh (pontos adatok estére)
-tüzelőanyagfelhasználás: ~30-40l ->~9,25 gallon (jelen esetben jó kis shell 95-ös benzin)de holnapra finomítok, pontos adatokat hozok.
-
EQMontoya
veterán
Részemről a dolog megoldható, a probléma csak annyi, hogy a környezetszennyezésben ugye nem csak az a mérvadó, hogy mennyi gázolajat pöfékelünk el, hanem ennek szükségessége is, valamint az is, hogy ezt milyen távon pöfékeljük el. Pl ha valakinek egy héten kétszer Budapesten van dolga, és távoli városban él (Debrecen, Miskolc, Szeged pl), az bizony pöfékelni fog rendesen, még akkor is, ha az autója egyébként abszolút környezetkimélő lenne.
A villamosenergia és vizhasználat ilyen szempontból korrekt. -
neduddki
nagyúr
HI!
HAt ha jol tevedek en ezt mar egeszen regn felvettem a diszes bandanak akkornagyon csendbe vota, meg a tobbiek is/ha jol tevedek allpr vot szo a eletcikluselemzesrol is:- )))/
udv
neduddki
p.s. nekem ez evrol evre megvan /rezsi/ lassan meg lehetne csinlani a tavajjit is mert ma mindek kigyutt /vmikor neki is esek remelm a het masodikfelebn akad ra ido: - )/
mod: mongyuk azt fejbo tom, hogy az ablakcsere 2/3ra csokkentetee a teli gazt, ki is szamoltam, hogy az akkori arakkal 50 ev aalt terulne meg:- ))) /teremszetesn nem azert csinatam, ill. untam hogy tul nagy a szil a lakasban, de ez egy 120 evesablaknal ma csak megbocsathato vot naaaa:- )/
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest