Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Nem adtam a szádba semmit, nem suttogtam semmit, csak azt mondtam, hogy érdemes a történteket nem csak elvi szinten vizsgálni.
Az elejétől követem a cselekményeket, ismerem, hogy milyen elvi dologgal akarod alátámasztani a döntésed, de a döntés alapja nem elvi. Kalandor nagyon bepöccent már akkor, amikor még nem is a képről volt szó, csak simán lebuzizva érezte magát. Futott az illetékeshez valami megtorlásért. Ennek következteképp jelent meg annyi moderátor ebben a topicban, mint még eddig szinte soha.
A végtelenségig leegyszerűsítve a problémát (azt nem fogom ide leírni pontosan, amit gondolok erről az egészről): jobb egy moderátort veszíteni, mint egy házigazdát, vagy akár többet egy házigazdánál. Széthúzást nem szüntetsz meg vele, de egy esetleges szétszakadást megakadályozol, ennek ngabor volt az ára, körülbelül ennyi.
Megyek előadásra, egy darabig nem olvasom most a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest