Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Nem adtam a szádba semmit, nem suttogtam semmit, csak azt mondtam, hogy érdemes a történteket nem csak elvi szinten vizsgálni.
Az elejétől követem a cselekményeket, ismerem, hogy milyen elvi dologgal akarod alátámasztani a döntésed, de a döntés alapja nem elvi. Kalandor nagyon bepöccent már akkor, amikor még nem is a képről volt szó, csak simán lebuzizva érezte magát. Futott az illetékeshez valami megtorlásért. Ennek következteképp jelent meg annyi moderátor ebben a topicban, mint még eddig szinte soha.
A végtelenségig leegyszerűsítve a problémát (azt nem fogom ide leírni pontosan, amit gondolok erről az egészről): jobb egy moderátort veszíteni, mint egy házigazdát, vagy akár többet egy házigazdánál. Széthúzást nem szüntetsz meg vele, de egy esetleges szétszakadást megakadályozol, ennek ngabor volt az ára, körülbelül ennyi.
Megyek előadásra, egy darabig nem olvasom most a válaszokat.
Aktív témák
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi