Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Egyrészt (szerencsére) nem rólam van szó. Másrészt - és ezzel nem akarok senkit megbántani, a lehető legtávolabb álljon tőlem - én ilyen jellegü "poénkodásban" biztosan nem vennék részt, nem adnám hozzá az arcom (pedig pár dolgot én is megcsináltam már alkoholizálás közben).
Viszont ha mégis megesik egy ilyen, akkor mindenképp azon lennék, hogy ami történt maradjon meg a jelen levők között - szerintem ez abszolute kivitelezhető lett volna. Akár, mint moderátor, vagy a közösség egy meghatározó tagja (ha jól látom ngabor2 szerepét) már a bulin felhívtam volna az ottlevők figyelmét akik fényképeztek, hogy ezeket a képeket nem szeretném a neten viszontlátni.
Aktív témák
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest