Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
tbs
addikt
Biztos van. De hidd el, hogy nem érdemes orrba-szájba hülyeségeket telepíteni. A legdrágább PocketPC cucc, amit vettem az 19.90$ volt... Kb. 5x ennyit költöttem legális szoftverekre a PDA-mhoz (+iGo, de abból is egy feltörtet használok a pöcs kártyapolitikájuk miatt...), amiből 2-t(!) használok. Egyik az iGo. A másik a TouchPal.
Nincs igazán lehetőség a vírusozásra meg a többi úri huncutságra. Az elején kismillió free/shareware alkalmazást próbálgattam, piszkáltam, de mindig hard reset lett a vége, mert belassult a cucc, akkuzabálóvá vált, szétcsesződött.
Most ott tartok, hogy hard reset, Funambol kliens föl az sd kártyáról, és szinkronizálás az otthoni Funambol szerverhez... Aztán wkTasks (vagy micsoda), TouchPal, xnView, iGo. Szintén az sd-ről. Ennyi. Már a firmware update-et is sd-ről nyomom.

Aktív témák
- Napelem
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Crimson Desert
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest