Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
tbs
addikt
Biztos van. De hidd el, hogy nem érdemes orrba-szájba hülyeségeket telepíteni. A legdrágább PocketPC cucc, amit vettem az 19.90$ volt... Kb. 5x ennyit költöttem legális szoftverekre a PDA-mhoz (+iGo, de abból is egy feltörtet használok a pöcs kártyapolitikájuk miatt...), amiből 2-t(!) használok. Egyik az iGo. A másik a TouchPal.
Nincs igazán lehetőség a vírusozásra meg a többi úri huncutságra. Az elején kismillió free/shareware alkalmazást próbálgattam, piszkáltam, de mindig hard reset lett a vége, mert belassult a cucc, akkuzabálóvá vált, szétcsesződött.
Most ott tartok, hogy hard reset, Funambol kliens föl az sd kártyáról, és szinkronizálás az otthoni Funambol szerverhez... Aztán wkTasks (vagy micsoda), TouchPal, xnView, iGo. Szintén az sd-ről. Ennyi. Már a firmware update-et is sd-ről nyomom.

Aktív témák
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest