- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Isten igazából nem terveztem az árokba vágódást, csak hát...
Két Nővel voltam vásárolni.
Ez kihozza belőlem a szuicid hajlamokat és nem csodálkoztam volna, ha az egyébként nyugodtnak mondható gépjármű kezelési technikámon meglátszott volna a dolog 
[Siránkozás ON] Biztosan ismeritek azt a fajta medvetáncot, amit a kettessel kezdődő személyi számú egyedek lejtenek egy-egy bevásárlóközpontban, ahol gyakorlatilag minden létező polc előtti járófelületet végig kell toporogni, még akkor is, ha soha a büdös életben nem vennének le róla semmit. Utálok bevásárolni. Nőkkel pedig méginkább
[/Siránkozás OFF] Viszont a kisvárosunk közelében található egyik kistelepülésen ( Rácalmáson ) szemmel követhettem egy szintén hástókerékmeghajtású, ámde Szovjet gyártmányú személygépkocsi műszaki mentését, azzal ugynis tényleg az árokba parkolt a gazdája ( 1200-as, gyanítom még Zsiguli címszóval futó fehér jószág volt, genetikailag hiperpigmentált gazdival ) A mentést követően ismét meggyőződhettem az orosz technika elnyűhetetlenségéről, mert a Zsiguli saját lábán ( lógó kipuffogódobbal ugyan ) eltávozott.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez kihozza belőlem a szuicid hajlamokat és nem csodálkoztam volna, ha az egyébként nyugodtnak mondható gépjármű kezelési technikámon meglátszott volna a dolog