- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Utolsó munkaórámat kezdtem meg a HTCC csoport salgótarjáni Hungarotel irodaházában. Az itteni telefonos ügyfélszolgálati helység utolsó órájának aktív dolgozójaként. Ebben a helységben, de még az épületben, sőt, a városban sem működik többé már se az egykori Magyar Posta Távbeszélő Szolgálat, se a Magyar Távközlési Vállalat, se a Kelet-Nógrád Com, se a Hungarotel, se a Hungarotel-PanTel közös cégcsoport keretein belül telefonos ügyfélszolgálat. Abban a helységben ülök most, ahová 1979-ben, a Magyar posta telepítette a körzeti telefonközpontot, ahol jó néhány évig, az automata korszak eljöveteléig még a mostani munkatársaim kapcsolták a hívásokat, ahol később tudakozó, majd telefonos ügyfélszolgálat dolgozott. Valahol egy korszak lezárása ez, hiszen itt mindig működött távbeszélő szolgáltatás, és a környék központja volt ilyen szempontból ez a hely.
Most már Gödöllő a mi regionális telefonos üszi központutnk, és Veszprém pedig a háttérügyfélszolgálat. És innentől Invitel lesz az a cég, amely a környék koncessziós szolgáltatójának tekinthető.
Én ugyan csak ötödik hónapja vagyok a cégnél, de valahol átérzem a mondhatni történelmi pillanat súlyát. Vajon kerülök-e valaha ilyen közelségbe a távközléshez? Tudom hogy aki 30 évig dolgozott itt a távközlési iparban valamilyen munkakörben, annak milyen nehéz lehet ezt feldolgozni, hogy az állandónak hitt dolog ilyen egyszerűen kihúzható az emberek alól. Ezért vállaltam hogy ma délután a teleüszi utolsó 4 munkaóráját elvállalom, talán én tudom a legkönnyebben utoljára itthagyni az épületet ezen a napsütéses szomorkás késő délutánon.
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest