Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
REDeath
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
és mér? szüleim autóvásárlást terveznek (lehet csak tavasszal...) és ha már vesznek ,jo lenen ha oylat vesznek ami nekem is tetszik
és ezt is nézegettem csak sehol nem találtam róluk konkrét infót, hogy mennyit nyelnek 100-on, mennyire szervizigényesek (bár halottam magűától mukodo futésrol meg ilyenek) stb...
ne m sokszor ultem ilyenbe, de az a pár óra alatt nagyon jó úttartása volt, jól ment..
csak ugye anyáméknak ez nem lényeg
ők egy kanyarban ha a kocsi felborul (mint a wagonR+-ek szoktak..
) anynira szar a futomuve az se mérdekli oket 
Aktív témák
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) anynira szar a futomuve az se mérdekli oket