Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Töményeeeeeeet???? Őőőő ittam. De hogy, mit, a franc se semlészekik rá. Ajjaja, Jedzlüdikc. A fracn ba, már megint nem tudok írni. Azértg az eeljén jacította. de mosmár nem sikerüll,. Meg írni se. Már megint kedződick neduddkí írásának lebukásta vagy mi a franc. Most Kaphemos löüki a szüveget itt mellettem.
Atz a baj, hogy ilyenkor nem megy a vakírás vagy minek írják. Én igazság szerint sosem használtam.,,,,, őőő tanultam a vakírást. UTé-s kol.llgéa meg tanulta. És még úgy e meg nyeki. Nekem meg megy tanulás nélkül. CSakn nem ilyen állapotban. KKoncertálni kell, nekhezetbben nemgy már. Nem is javítok. Na ezt talákja meg a keymedia.hu vagy mi. Hajár. Talán a saját címük kijün
mert azt kijavítottam. Aszongya írjam be hogy itt rinyál Kephamos. Húúúbbazzzz ebbe tgövvet javítottma mint az egézsbve, BDe az ilyent ilyen találkozüókban e6 za nép, legalább is az off olvasókl már megszoktahtták. Na van aki ezt végigolvasta? Na erre válaszoljon, TAlán GÍ-n
kívül úgy se lesz senki se. Na majd kiderül.- Assszeonagya Kephamos ezt rossz lesz visszalolvasni, meg azon reménykedick ghog tgesója hazaciszi. Néba javítok, néha nem, mert likusta vagyok. De bha nagyon olvashatatlan, akkor muszáj javítani. ?mostg átnézhett W., kolléga, hogy mi a francd van. Gépel, valamit hozzsázsülás. Megkérdeztem, hogy hova ír. IOff tioujba, ír, asionngy. itt is javítja.-
Whaskes azt mondja winner basszott hosszú hsz-t géápel, a bvenú full részeg mintg állatg. És készül mittudomain mi, már rég elkülde a hszé-tg, mostmár küldöm én is
DDDD

:

Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kívül úgy se lesz senki se. Na majd kiderül.- Assszeonagya Kephamos ezt rossz lesz visszalolvasni, meg azon reménykedick ghog tgesója hazaciszi. Néba javítok, néha nem, mert likusta vagyok. De bha nagyon olvashatatlan, akkor muszáj javítani. ?mostg átnézhett W., kolléga, hogy mi a francd van. Gépel, valamit hozzsázsülás. Megkérdeztem, hogy hova ír. IOff tioujba, ír, asionngy. itt is javítja.-
DDDD