- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Töményeeeeeeet???? Őőőő ittam. De hogy, mit, a franc se semlészekik rá. Ajjaja, Jedzlüdikc. A fracn ba, már megint nem tudok írni. Azértg az eeljén jacította. de mosmár nem sikerüll,. Meg írni se. Már megint kedződick neduddkí írásának lebukásta vagy mi a franc. Most Kaphemos löüki a szüveget itt mellettem.
Atz a baj, hogy ilyenkor nem megy a vakírás vagy minek írják. Én igazság szerint sosem használtam.,,,,, őőő tanultam a vakírást. UTé-s kol.llgéa meg tanulta. És még úgy e meg nyeki. Nekem meg megy tanulás nélkül. CSakn nem ilyen állapotban. KKoncertálni kell, nekhezetbben nemgy már. Nem is javítok. Na ezt talákja meg a keymedia.hu vagy mi. Hajár. Talán a saját címük kijün
mert azt kijavítottam. Aszongya írjam be hogy itt rinyál Kephamos. Húúúbbazzzz ebbe tgövvet javítottma mint az egézsbve, BDe az ilyent ilyen találkozüókban e6 za nép, legalább is az off olvasókl már megszoktahtták. Na van aki ezt végigolvasta? Na erre válaszoljon, TAlán GÍ-n
kívül úgy se lesz senki se. Na majd kiderül.- Assszeonagya Kephamos ezt rossz lesz visszalolvasni, meg azon reménykedick ghog tgesója hazaciszi. Néba javítok, néha nem, mert likusta vagyok. De bha nagyon olvashatatlan, akkor muszáj javítani. ?mostg átnézhett W., kolléga, hogy mi a francd van. Gépel, valamit hozzsázsülás. Megkérdeztem, hogy hova ír. IOff tioujba, ír, asionngy. itt is javítja.-
Whaskes azt mondja winner basszott hosszú hsz-t géápel, a bvenú full részeg mintg állatg. És készül mittudomain mi, már rég elkülde a hszé-tg, mostmár küldöm én is
DDDD

:

Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Óvodások homokozója
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kívül úgy se lesz senki se. Na majd kiderül.- Assszeonagya Kephamos ezt rossz lesz visszalolvasni, meg azon reménykedick ghog tgesója hazaciszi. Néba javítok, néha nem, mert likusta vagyok. De bha nagyon olvashatatlan, akkor muszáj javítani. ?mostg átnézhett W., kolléga, hogy mi a francd van. Gépel, valamit hozzsázsülás. Megkérdeztem, hogy hova ír. IOff tioujba, ír, asionngy. itt is javítja.-
DDDD