Hirdetés
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
rudi és/vagy fLeSs elérhető ilyenkor?
A lakás garanciális szemléje elvileg most lenne (1 éves, oszt benne van a szerződésben). Fél 3kor feküdtem le, és 6kor keltem, hogy rendet tudjak rakni, mert tegnap este későn értem, és nem volt már időm. 8:30 a beígért időpont, akkor feltétlen itthon kell lennem, ha nem tudok, akkor mindenképp kérjek meg valakit, hogy legyen itt helyettem.
Hát én itthon vagyok, csak az XY kivitelező cég emberei nincsenek itt. Nem is nagy baj, mert ma nem lett volna amúgy sem sok dolgom, de mondjuk az emberek többsége ilyenkor már a munkahelyén kellene, hogy legyen...
Bár nagyon nem szeretem, amikor kijelölnek egy időpontot, hogy nekem kötelező akkor valahol lennem, aztán csak az nincs ott, aki kötelezett rá.
''Egy vidéki ember érdekfeszítő pesti beszámolója'' c. rovatunkat olvasták.
szerk.: Már így is 20 perces késés, ráadásul én vagyok a mai listán a második. Nőre sem szokásom ennyit várni, nemhogy még egy rózsaszín ruhás aktakukacra.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest