Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Ha reálisabbnak érzed azt, hogy fősulis szakot végett el, akkor go to bsc.
De ezt magadnak kell eldöntened. De azt mindenképpen mérlegeld, hogy ha otthagyod az egyetemi képzést, akkor byby ''erős'' diploma. Csak a butitott bsc lesz, amit sokan nem értékelnek annyira, mint a ''régi'' képzéstl.
Legalábbis nálunk...
Üdv.: föccer -
föccer
nagyúr
Aham....
Én most azért hagyom ott (itt) a BME építőmérnöki karát, mert kvázi semmi olyat nem nyújt nekem amiért ide jöttem. MA voltam állásinterjún. brutto 250-re mondták azt, hogy nem tartják elképzelhetettlennek. És olyan munkám lesz (80-85%), amit szivesen csinálok, mert szeretem. Nem kérnek diplomát. Se főiskolait, se egyetemi. Csak az a lényeg, hogy értsem amit csinálok.
Persze ehez hozzátartozik, hogy a leendő főnökömmel volt egy közös munkánk, ahol látta, hogy most hogyan tudok dolgozni ( BME-n dolgozom +ba), és Ő ajánlotta a fel a melóhelyet. Tipikus jó helen jó időben. Mindenek felett egy elégg komoly teljesítményt kellett nyújtanom ahhoz, hogy felajánlják a melót.
Konklúzió: A mi szakmánkban általában el lehet boldogulni papír nélkül is, de ahhoz komolyan bizonyítani kell a rátermettséget. A mai világban sokszor többkörös felvételik vannak. Itt lehetősége van az embernek bizonyítani azt, hogy ért a szakmájához. Bár egy diploma mindig sokat nyom a lattba.... -
föccer
nagyúr
Üdv.
Lenne egy kérdésem.
Ha sikeresen összeszedett a kedvesem egy kullancsot, akkor azt hová lehet leadni/elküldeni, ahol meg tudják vizsgálni, hogy volt-e benne fertőzés vagy sem?
Faggatam google-t, de ilyen információkat sajna nem kaptam tőle
Köszönöm a segítséget.
üdv.: föccer
Aktív témák
- Tesla topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Automata kávégépek
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Autós topik
- Napelem
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR5 5600MHz CL40
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Gari 2027.03.11 -ig - Eladó!
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- HP Victus 16-s0002nh 16" FHD IPS Ryzen 5 7640HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)