Hirdetés
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Üdv.
Lenne egy kérdésem.
Ha sikeresen összeszedett a kedvesem egy kullancsot, akkor azt hová lehet leadni/elküldeni, ahol meg tudják vizsgálni, hogy volt-e benne fertőzés vagy sem?
Faggatam google-t, de ilyen információkat sajna nem kaptam tőle
Köszönöm a segítséget.
üdv.: föccerÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Kösszenet.
Az édes bogárka jelenleg itt lapul a pénztárcámban, egy zacsiban. Akkor zúzók fel antsz honlapra, hátha ott több infót találok.
üdv.: föccerÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
A szakállad volt a hibás Szerintem vágd le
Járda? áthajtani meg szigorúan leszálva, körül nézve, áttolva. Lassabb, de biztonságosabb...Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Hát nem is tudom. Én igazándiból inkább gariztatnám a lapot, és cseréltetném egy másik szériára, mint hogy véletlenül hazavágjam a lapomat. Feltéve, hogy garis...
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Asszem ezt kipróbálom lent a vegylaborunkban... Feltéve, ha rá tudom venni a vegyész koleginát
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
mod:
Egyébként 1: van menyasszonyom, 2: nyugdíjas...
sajna én a nátron lugot sem tudnám megkülönböztetni a konyhasótól, szal nélküle nem nagyon menne
[Szerkesztve]Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Aham....
Én most azért hagyom ott (itt) a BME építőmérnöki karát, mert kvázi semmi olyat nem nyújt nekem amiért ide jöttem. MA voltam állásinterjún. brutto 250-re mondták azt, hogy nem tartják elképzelhetettlennek. És olyan munkám lesz (80-85%), amit szivesen csinálok, mert szeretem. Nem kérnek diplomát. Se főiskolait, se egyetemi. Csak az a lényeg, hogy értsem amit csinálok.
Persze ehez hozzátartozik, hogy a leendő főnökömmel volt egy közös munkánk, ahol látta, hogy most hogyan tudok dolgozni ( BME-n dolgozom +ba), és Ő ajánlotta a fel a melóhelyet. Tipikus jó helen jó időben. Mindenek felett egy elégg komoly teljesítményt kellett nyújtanom ahhoz, hogy felajánlják a melót.
Konklúzió: A mi szakmánkban általában el lehet boldogulni papír nélkül is, de ahhoz komolyan bizonyítani kell a rátermettséget. A mai világban sokszor többkörös felvételik vannak. Itt lehetősége van az embernek bizonyítani azt, hogy ért a szakmájához. Bár egy diploma mindig sokat nyom a lattba....Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Ha reálisabbnak érzed azt, hogy fősulis szakot végett el, akkor go to bsc.
De ezt magadnak kell eldöntened. De azt mindenképpen mérlegeld, hogy ha otthagyod az egyetemi képzést, akkor byby ''erős'' diploma. Csak a butitott bsc lesz, amit sokan nem értékelnek annyira, mint a ''régi'' képzéstl.
Legalábbis nálunk...
Üdv.: föccerÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest