Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Kobe
veterán
sziasztok
volna egy kérdésem, ami kicsit kezd foglalkoztatni, gondoltam itt elég off, de mégis kiváncsi vagyok a véleményekre
felsőoktatás-szagú dologról van szó
szóval, az érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalatai, mire lehet elég egy főiskolai diploma manapság, menynire nézik le, nem nézik le stb, karriert lehet e csinálni idővel, vagy mindenképp az egyetemi végzettség az amit munkafronton privilegizálnak ?
azért kérdezem, mert bár alapból lusta alkat vagyok, 21 évesen mégis nagyon megjött a kedvem a nagybetűs Élet kipróbálásához, legalábbis azt tudom hogy az egyetem számomra csak erőlködés, nem teljesítek úgy ahogy én szeretném, és valahogy nem tudom elképzelni hogy még hosszabb időt el tudjak viselni magolással, egyszerűen mostmár az élet gyakorlati odlalát akarom, ennyi, viszont a főiskolai diploma kiválthatóságához elég közel vagyok
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest