Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
rudi és/vagy fLeSs elérhető ilyenkor?
A lakás garanciális szemléje elvileg most lenne (1 éves, oszt benne van a szerződésben). Fél 3kor feküdtem le, és 6kor keltem, hogy rendet tudjak rakni, mert tegnap este későn értem, és nem volt már időm. 8:30 a beígért időpont, akkor feltétlen itthon kell lennem, ha nem tudok, akkor mindenképp kérjek meg valakit, hogy legyen itt helyettem.
Hát én itthon vagyok, csak az XY kivitelező cég emberei nincsenek itt. Nem is nagy baj, mert ma nem lett volna amúgy sem sok dolgom, de mondjuk az emberek többsége ilyenkor már a munkahelyén kellene, hogy legyen...
Bár nagyon nem szeretem, amikor kijelölnek egy időpontot, hogy nekem kötelező akkor valahol lennem, aztán csak az nincs ott, aki kötelezett rá.
''Egy vidéki ember érdekfeszítő pesti beszámolója'' c. rovatunkat olvasták.
szerk.: Már így is 20 perces késés, ráadásul én vagyok a mai listán a második. Nőre sem szokásom ennyit várni, nemhogy még egy rózsaszín ruhás aktakukacra.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest