- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
rudi és/vagy fLeSs elérhető ilyenkor?
A lakás garanciális szemléje elvileg most lenne (1 éves, oszt benne van a szerződésben). Fél 3kor feküdtem le, és 6kor keltem, hogy rendet tudjak rakni, mert tegnap este későn értem, és nem volt már időm. 8:30 a beígért időpont, akkor feltétlen itthon kell lennem, ha nem tudok, akkor mindenképp kérjek meg valakit, hogy legyen itt helyettem.
Hát én itthon vagyok, csak az XY kivitelező cég emberei nincsenek itt. Nem is nagy baj, mert ma nem lett volna amúgy sem sok dolgom, de mondjuk az emberek többsége ilyenkor már a munkahelyén kellene, hogy legyen...
Bár nagyon nem szeretem, amikor kijelölnek egy időpontot, hogy nekem kötelező akkor valahol lennem, aztán csak az nincs ott, aki kötelezett rá.
''Egy vidéki ember érdekfeszítő pesti beszámolója'' c. rovatunkat olvasták.
szerk.: Már így is 20 perces késés, ráadásul én vagyok a mai listán a második. Nőre sem szokásom ennyit várni, nemhogy még egy rózsaszín ruhás aktakukacra.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Villanyszerelés
- Hardcore café
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest