Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
rudi és/vagy fLeSs elérhető ilyenkor?
A lakás garanciális szemléje elvileg most lenne (1 éves, oszt benne van a szerződésben). Fél 3kor feküdtem le, és 6kor keltem, hogy rendet tudjak rakni, mert tegnap este későn értem, és nem volt már időm. 8:30 a beígért időpont, akkor feltétlen itthon kell lennem, ha nem tudok, akkor mindenképp kérjek meg valakit, hogy legyen itt helyettem.
Hát én itthon vagyok, csak az XY kivitelező cég emberei nincsenek itt. Nem is nagy baj, mert ma nem lett volna amúgy sem sok dolgom, de mondjuk az emberek többsége ilyenkor már a munkahelyén kellene, hogy legyen...
Bár nagyon nem szeretem, amikor kijelölnek egy időpontot, hogy nekem kötelező akkor valahol lennem, aztán csak az nincs ott, aki kötelezett rá.
''Egy vidéki ember érdekfeszítő pesti beszámolója'' c. rovatunkat olvasták.
szerk.: Már így is 20 perces késés, ráadásul én vagyok a mai listán a második. Nőre sem szokásom ennyit várni, nemhogy még egy rózsaszín ruhás aktakukacra.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BestBuy ruhás topik
- Spórolós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Elfelejtettem egy játék címét
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest