Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ritkén szoktam qrva ideges lenni, de most az vagyok. Hülye paypal letiltott, hülye amcsi nő meg értetlen volt, háromszor mondtam el neki a paypalos emailcímem mire megértette. Az accountomat kicsit pihen, mert szerintük unauthorized access volt, miközben reggel eléggé le volt terhelve a rendszerük, ezért 3szor próbáltamugyanazt az itemet kifizetni. Komolyan , qrva élet, most ideges vagyok. Meg türelmetlen.
-
tildy
nagyúr
Nos úgy látom nem is baj, hogy mostanában ritkán járok off topicba

De ha már itt vagyk: mondjatok jóféle, ámde olcsó bp-i strandot.
-
tildy
nagyúr
Kinn vagyunk ringen, full motoros cuccban és iszonyat süt a nap. Valaki küldjön erre esőt.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Telhetetlen vagy

Nekem elég 512/160GB/17''
-
-
tildy
nagyúr
Grat, Thom.
engem viszont kivágtak, kb. mint ahogyan a macskákat szokták.
Mai vizsgán 10-ből kb 8 karó, 2 kettes. -
tildy
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Csak strandoltam

eddie17: menj, szerintem. -
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Eddig úgy tűnt

Persze ott volt az a félelem is, hogy bakker fegyverrel illegálisan üzleteltem, jajjajj mi lezs mi lesz. A legnagyobb poén, hogy beszéltem oroszul (bár magyarra nem tudnám lefordítani mit), de a ruszki ürge megértett
Végül be lettem véve ott valami akcióba, volt egy olyan rész is, mikor ruszki csajok+pasik ilyen nagy számszeríjjal, meg mindenféle fegyverrel fel voltak körülöttem szerelkezve, dehogy mi történt , az már nicns a fejemben
Volt valami husky kutyás <-> németjuhász ''harc'' is a ''táborban'' , a németjuhász amiénk volt, a huskít meg találták , de valami embernek nekitámadt az, így sajnos ... Valaki leütötte
(Mindkét kutya a kedvencem. )
Nimrod: Kalasnyikovos képet kérek

Valami iylesmit: [link]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Szintén zenész. Holnap automatika ( nagy lóf...sz) vizsga. Semmit nem tanultam még rá, nincs hozzá sok kedvem

Éjjel mekkora hülyeséget álmodtam! Valami öreg ruszki ürgével üzeleteltem ( valaki rajtam keresztül vett kalasnyikovot) , majd a végén egy akciófilmbe csöppentem bele (akkor már nálam is kalasnyikov volt) , még Bruce Willis is kapott benne szerepet (nem komálom különösebben az ürgét). Párom is részt vett az akcióban, hogy mit cisnált nem tudom, de hogy hisztizett, mikor át kellett gázolni a vízen, arra határozottan emlékszem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogy mi votl a cél? Hát biztos nem a világbéke

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ide is jöhetne, egész nap csak dörgedezett melettünk.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
2 paplanunk van: összvissz. azzal meg takarózunk.
Kb 5* keltem fel éjszaka, majd 5 órakor meguntam, és felkuporodtam a 150 cm hosszú, összecsukott kanapéra (kisbabapóz rulez). Párom meg a vendégágyra.
Lassan pedig megyek a matracunkba dugót venni, valahova elkevertük, és így azt sem tudtuk felfújni
-
tildy
nagyúr
Azt hiszem, kib.szott szar földön aludni

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Leszakadt az ágyunk

Nem, nem úgy. Párom ráült, aztán... Reccs.
nincs valakinek egy, elfekvőben, használaton kívűl? -
tildy
nagyúr
Szegény tiv [link]

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem nincs szabadságom
nem tudod, hogy én nem tudom vezetni? Egyébként meg uncs meg durc van , mert itt elunom magam , meleg is van, meg a hátsóm sincs szállítva. Persze ha lenne olyan kissárga akkor lehet másképp gondolnám.
![[kép] [kép]](http://img211.imageshack.us/img211/2634/tildygepsm5.th.jpg)

Életem legjobb döntése volt a műtétem

Volt valami husky kutyás <-> németjuhász ''harc'' is a ''táborban'' , a németjuhász amiénk volt, a huskít meg találták , de valami embernek nekitámadt az, így sajnos ... Valaki leütötte
(Mindkét kutya a kedvencem. )