Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Az előbb a Guinness rekordok honlapját nézegettem, de sajna elég szűkszavú ezen a téren. Viszont ha az emlékeim nem csalnak, akkor van olyan kórosan alvászavaros ember aki már évek (évtizedek?) óta nem aludt. Mindenesetre egy átlagember kötve hiszem hogy képes lenne 21 napig alvás nélkül meglenni, ha jól tudom akkor már 4-5 nap múlva csúnyán hallucinál, meg rosszul van az ember. A spuri, kóla és társai ehhez nem adnak annyi pluszt, hogy ébren lehessen maradni, tele amfetaminnal is lehet aludni. Már ha azt az állapotot alvásnak lehet nevezni egyáltalán.
Lord Zero:

tiv83us: én dzsoni black-et iszom ha nem gáz
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest