Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hűű, nem esik jól elkezdeni magyarázni.. peterkeT belinkelt egy cikket, miszerint nagy vörös folt úszik a szirmabesenyői (egyik) tó közepén. Én erre kicsit késve reagáltam, pontosabban későn kapcsoltam, megkérdeztem hogy na ki is lakik ott, amire Janoska megpróbált találgatni az adatlapokból, de mondtam neki hogy ne keresse, mert aki ott lakik, annak már nincs az adatlapján a lakhelye. Erre jöttél Te kb, és mondtad hogy könnyen ki lehet guglizni a dolgot, és megemlítetted (Kolumbuszt) de a módszereddel nem jött ki az illető akire én gondoltam. De ha valaki végigolvassa onnantól idáig a dolgokat, akkor egyrészt rájön hogy kiről van szó, másrészt meg mindenki tudja úgyis, csak nem mondjuk ki, hátha valaki még találgatni akar. Vagyis ezzel én arra próbáltam utalni, hogy aki ott lakik, annak hátha köze van a vörös folthoz. Mellesleg ezt peterke is megtette rögtön a linkelésnél, csak akkor még én sem vettem észre, hogy az alighanem egy sztorira való utalás, amit amúgy én nem tudhattam.
Phű, hát valahogy így..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest