Hirdetés

Aktív témák

• rii

nagyúr

bazzeg .. budapest ....

taxisok rémuralma a körúton.

megállt egy taxi a külső sávon ... beáltt elé még egy, meg melé mégegy...

azaz a kettő sávból kettő, azaz kettő sávot elfoglaltak ... valamí dínom-dánom foylt ott, nem akartam nézni, hanem sietttem tovább, lévén hajnal 2, és még nagy a táv mit meg kellett tennem, de tisztes távból is hallottam hogy az eddig láthatatlan indulatok hang formályában felszínre jöttek a taxis csapatok körül.

5 perc elteltével aztén a feltorlódott kocsisor szerenádot adott dudából, kürtből, meg ''a jó kurva édes anyád''-ból. Budapest.

Budapest.
    Hajnal kettőkor akkora a forgalom a körűton, mint Egerben egy húzósabb délutánon.

Budapest.
    több alutáplált, a társadalomba beilleszkedni már nem is akaró, és e felé különösebb reményeket már nem is tápláló ember jön velem szembe, mint akinek alkoholfogyasztása önszántából történik, vagyis csak ki akar rúgni a hából.

Budapest.
    Húgyátfolyás a járda minkét oldalán, és középen, hajóvonták találkozása tilos.

Budapest.
    aluljáróban diadalittasan viszi az egyik hajláktalan a kibányászott borsodi dobozos sör maradványait sorstárársának, mindez egy zord redőri szempár felügyele alatt történik.

Budapest
    miért akarsz dohányozni??? menj csak végig agy körúton. Azt mondják az eredmény ugyanaz.

Budapest
    csak a mai este folyamán annyi idegen nyelvet beszélő ember mellett mentem el, utaztam velük, mint Egerben 5 év alatt ....

Budapest. Körúton SexShopok a kilométerkövek.

Budapest, de csodás ...... :-/

Aktív témák