Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
rii
nagyúr
bazzeg .. budapest ....
taxisok rémuralma a körúton.
megállt egy taxi a külső sávon ... beáltt elé még egy, meg melé mégegy...
azaz a kettő sávból kettő, azaz kettő sávot elfoglaltak ... valamí dínom-dánom foylt ott, nem akartam nézni, hanem sietttem tovább, lévén hajnal 2, és még nagy a táv mit meg kellett tennem, de tisztes távból is hallottam hogy az eddig láthatatlan indulatok hang formályában felszínre jöttek a taxis csapatok körül.
5 perc elteltével aztén a feltorlódott kocsisor szerenádot adott dudából, kürtből, meg ''a jó kurva édes anyád''-ból. Budapest.
Budapest.
Hajnal kettőkor akkora a forgalom a körűton, mint Egerben egy húzósabb délutánon.
Budapest.
több alutáplált, a társadalomba beilleszkedni már nem is akaró, és e felé különösebb reményeket már nem is tápláló ember jön velem szembe, mint akinek alkoholfogyasztása önszántából történik, vagyis csak ki akar rúgni a hából.
Budapest.
Húgyátfolyás a járda minkét oldalán, és középen, hajóvonták találkozása tilos.
Budapest.
aluljáróban diadalittasan viszi az egyik hajláktalan a kibányászott borsodi dobozos sör maradványait sorstárársának, mindez egy zord redőri szempár felügyele alatt történik.
Budapest
miért akarsz dohányozni??? menj csak végig agy körúton. Azt mondják az eredmény ugyanaz.
Budapest
csak a mai este folyamán annyi idegen nyelvet beszélő ember mellett mentem el, utaztam velük, mint Egerben 5 év alatt ....
Budapest. Körúton SexShopok a kilométerkövek.
Budapest, de csodás ...... :-/
Aktív témák
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest