Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
Aktív témák
-
neongorack
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszi a jótanácsot, én is remélem, hogy nem kő, reggel egyből fel is hívom és megmondom neki, hogy igyon sok meleg teát vagy valami meleget!
Gh0sT: Szoltam neki, hogy menjen el dokihoz, mert nem lesz jó vége, szerintem holnap nem is megy suliba, de jól is teszi, inkább kúrálja magát otthon, meg egyen valami gyógyszert! Azért fázott meg, ha tényleg vesegond, mert minden hideg helyre leül, de már hordja a télivastag hosszú kabátját és ha leül akkor arra ül és az jó vastag, de azért mondtam neki, hogy inkább támaszkodjon, veszélyes az ilyen! Nem rég kísértem haza és már jobban van kicsit, de ma is elbőgte magát a fájdalomtól délután
Tildy:Nahh igen a csajok könnyebben felfáznak ha nem vigyáznak!
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest