Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Hm, érdekes, egy szarvas egy macskához hasonlítja magát, mi az csak nem megúntad a szánhúzást?
.Egyébként én nemcsak a hétfőt rühellem, hanem úgy konkrétan az egész hetet amikor melózni kell, főleg ilyenkor mikor délelőttös vagyok, az egész napom el van b@szva ezzel, reggel álmos vagyok, délutánra meg mosott sz.r, na persze azért éjfél előtt nehezen kerül ilyenkor az ember az ágyába 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Egyébként én nemcsak a hétfőt rühellem, hanem úgy konkrétan az egész hetet amikor melózni kell, főleg ilyenkor mikor délelőttös vagyok, az egész napom el van b@szva ezzel, reggel álmos vagyok, délutánra meg mosott sz.r, na persze azért éjfél előtt nehezen kerül ilyenkor az ember az ágyába