Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
ne adj ra okot, hidd el, nem lesz egy rosz szavam sem (sot, veled kapcsolatban utobbi vitank ota provbaltam visszafogni magam, de nem hagyod)
na akkor kezdjuk:
de gondolom azért abban írtad amiben, amiért én is abban írom a programjaimat amiben - ezek alapjan tehat:
1. ahhoz értek - tevedes (meg mielott belekotnel, hogy verem a mellem: ehhez sem ertek)
2. abbana legegyszerűbb - tevedes
3. ahhoz van megfelelő dokumentáció - tevedes
Arról nem is beszélve, hogy nem igazán csípem a mellveregetős programozókat (Eleinte nem is ilyennek ismertelek meg, de mostanában kezdem ezt látni... ) - kivancsi lennek, hogy hol mutatom magamrol ezt...az, hogy szot emeltem, mikor tobb havi munkamat egy aladar (eredetileg seggfej-et irtam, de nem kivanok ismet osszeveszni aladarral) ujjgyakorlatnak nevezi, imho nem mellveregetes, tovabba jelen beszelgetesben sem latok visszaolvasva erre utalast
kerlek mutass ra, hogy hol vertem a mellem
Egyébként jó érzés olyannal beszélgetni aki belelát párom programozói pályafutásába Szívesen összeversenyeztetnélek titeket, de nem hinném , hogy bármelyikötők is belemenne (Ő elvből nem versenyez...) - ezt azt hittem, mar megbeszeltuk, mitobb, egyetertesre jutottunk, de ugy latom rendkivul elvezed, ha mar privatban tisztazott felreerteseken lovagolhatsz
versenybe hidd el en sem mennek bele, roviden szolva is teszek arra, hogy:
-parod, avagy en a jobb programozo
-hogy Neked errol az eredmenyrol mi a velemenyed
-hogy az en oprogramozoi kepzettsegemrol mi a velemenyed
egyedul az zavar, hogy zsinorban megalapozatlan dolgokat allitasz velem kapcsolatban - tovabbiakban kerlek kolcsonosen keruljuk egymast
koszonom
szerk.: az meg kulon gorenyseg, amit most csinaltal, vagyis a segitsegkeresemet probalod ellenem forditani (meg igy is, hogy odairtad, nem tudtal segiteni)....erre had ne mondjak semmit - ne felj, tobbet nem fordul elo, hogy zavarni merlek
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple MacBook
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Arc Raiders
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest