Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz VladimirR #2376 üzenetére

Ejjejj hol is állunk? Görénység azt állítani rólad, hogy te sem értesz mindenhez? Azt , hogy volt oylan helyzet , hogy seígtségre szorultál? Tudod ez nem görénység, hanem bemutatása annak, hogy te sem tudhatsz ''mindent'', te sem vagy tökéletes, neked is utána kell járni a dolgoknak, nem a kisujjadból szopod.

Fáj az igazság netalántán? Fáj , hogy meg mertem mondani, hogy segítséget vettél több helyről is igénybe a ph kereső megírásához (adatbázis indexelés , stb adatbázisos dolgok, amikhez én nem értek, de láttam, hogy kérdezgettél róla embereket)? Ennek nem szabadna fájnia. Nekem sem fáj az, hogy igénybevettem a php dokumentációt, átnyálaztam a tutoriálokat satöbbi, és , hogy a wapos ph hírolvasóm semmit nem érne ezek nélküla doksik nélkül.

És a legnagyobb tévedésed azt, hogy ezt ellened fordításnak éled meg. Ez nem az. mint látod arra jegyeztem ezt meg, hogy vangelis azt írta, hogy... Jó programozókat már láttam, te is egyikük vagy, de a jóknál is lesznek mindig jobbak, a kérdés csak az , hogy mennyi emberből mintavételezünk.
    És qrvára nem akartalak sértegetni, -csipkelődni csipkelődtem ez igaz- sajnálom ha így gondolod.

Aktív témák