Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Ejjejj hol is állunk? Görénység azt állítani rólad, hogy te sem értesz mindenhez? Azt , hogy volt oylan helyzet , hogy seígtségre szorultál? Tudod ez nem görénység, hanem bemutatása annak, hogy te sem tudhatsz ''mindent'', te sem vagy tökéletes, neked is utána kell járni a dolgoknak, nem a kisujjadból szopod.
Fáj az igazság netalántán? Fáj , hogy meg mertem mondani, hogy segítséget vettél több helyről is igénybe a ph kereső megírásához (adatbázis indexelés , stb adatbázisos dolgok, amikhez én nem értek, de láttam, hogy kérdezgettél róla embereket)? Ennek nem szabadna fájnia. Nekem sem fáj az, hogy igénybevettem a php dokumentációt, átnyálaztam a tutoriálokat satöbbi, és , hogy a wapos ph hírolvasóm semmit nem érne ezek nélküla doksik nélkül.
És a legnagyobb tévedésed azt, hogy ezt ellened fordításnak éled meg. Ez nem az. mint látod arra jegyeztem ezt meg, hogy vangelis azt írta, hogy... Jó programozókat már láttam, te is egyikük vagy, de a jóknál is lesznek mindig jobbak, a kérdés csak az , hogy mennyi emberből mintavételezünk.
És qrvára nem akartalak sértegetni, -csipkelődni csipkelődtem ez igaz- sajnálom ha így gondolod.
Aktív témák
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Facebook és Messenger
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest