Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
jövök én is
1.7-es celeronon kell adatbázissal dolgozni... nem kicsit megfogja szegényt, amit az én 1.8as amd-m röpke 1mp alatt betölt, ahhoz kell neki vagy 20... nem baj, délután csere, és már az én gépem fog hasítani. mindjárt jobb kedvem lesz nekemis (meg ha van holtidő, lehet játszani) 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" 8/128GB ! 3 Hó Jótállás
- Eladó Skullcandy Crusher Anc 2
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- Eladó Nintendo Switch 2
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1.7-es celeronon kell adatbázissal dolgozni... nem kicsit megfogja szegényt, amit az én 1.8as amd-m röpke 1mp alatt betölt, ahhoz kell neki vagy 20... nem baj, délután csere, és már az én gépem fog hasítani. mindjárt jobb kedvem lesz nekemis (meg ha van holtidő, lehet játszani)