Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Tsunami
üzenetére
Nekem a jászberényi ovi maga votl a mennyország.
Bandázás tényleg volt, mentünka zagyvába jűátszani, ott fociztam a fiúkkala páston, stb. Aztán jött hülye anyám, fogott , kiköltöztünk vidékre, és a kisebbségiek miatt levágta fiúsra a hajamat

Szivatás is volt már itt , mi voltunk ugyanis a B csoport, (engem ide raktak be, holott kor szerint -1979es ősziek) az A-ban lett volna a helyem. Na tt mi semmit nem csinálhattunk nyugodtan, nem írhattam lábbal, pedig szerettem volna, nem futkározhattam a ''kresz-pályán - mert az a fiúknak való, mindig muszáj volt aludni, nem úgy mint berényben, ott pl. kimehettünk az udvarra ha a logikai feladatokat jól és gyorsan emgcsináltunk, itt meg nem
Emlékszem a rendőrneka fia nagyon meghúzta a copfom (nem sokkal utána lett levágva . ez már az új , vidéki oviban történt eset) én meg a jó tisza cípőmmel szanaszét rugdostam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bandázás tényleg volt, mentünka zagyvába jűátszani, ott fociztam a fiúkkala páston, stb. Aztán jött hülye anyám, fogott , kiköltöztünk vidékre, és a kisebbségiek miatt levágta fiúsra a hajamat
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)