- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
Aktív témák
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Bővebben: link

És ezt képekkel is alá tudom támasztani
-
-
Kidus
őstag
Istenem mennyi a laaamaaaaaaa
Nem birom mar, eskuszom, mindenki az en agyamat szivja, gyerekek akik asse tudjak miaz hogy firewall, de azer beallitani azt mindenkepp akarjak, de elobb konyorgom azt kene megtanulni mi az az os egyaltalan, vagy megkerni valakit ( nem engem ) hogy ugyan csinalja mar meg. Kulonben is, van itt valaki aki meg tudja mondani hogy miert vesz routert valaki akinek fingja nincs miaz?? Csak mer olyan csecse? Felnott emberek konyorgom. Naonjo.. aztan meg se net se game se semmi, a 13-14 eves analfabela meg jon hozzam. Es ilyenbol napi 30 min. Meg en mondjam meg hogy o miert nem tud krealni. Ha' megis honnan tudjam lehet hogy falunete van....
koszonom leulok magamtol... lehet el is alszom igy 2 nap utan.... -
Kidus
őstag
Nekem egy ilyet:
Bővebben: link
Egyébként katica volt a jelem...
-
Kidus
őstag
Szépjóreggelt mindenkinek

-
Kidus
őstag
Mi Horvátországba készültünk, pont lejárt a személyim, meg az útlevél is. Azt mondták, elég a személyi, simán kiengednek. Mondom akkor elég lesz azt megcsináltatni. Utazás előtt 2 nappal derült ki, hogy mégsem, a banda elment otóval, mi meg laza 26 órát utazgattunk állva-ülve-dőlve-fekve a vonaton, aztán a kompon, amúgy marha érdekes volt, örültünk

-
Kidus
őstag
Ahogy olvasom a hsz-eid, mindíg azon kapom magam, hogy az avatarod elvonja a figyelmem, és csak nézem, hogy omg miez??

Egyébként érdekes ez az összevonásos téma, de nekem pl soha nem jutott volna eszembe, hogy jogsi + személyi együtt is lehetne... mert minek?
Ez a ''ugyis beuti a szamitogepbe a jogsid szamat es az adataidat.....altalaban megteszi mielott megallitana'' téma pedig már szájensz fiksün
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Ulefone RugKing 4 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)