Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Kedves VladimirR!
Javaslom, hogy szopogassál kavicsot, az majd megnyugtat.
Azt követően pedig olvasd el, hogy miket is írtam. A hétvégi PH mókáról semmi rosszat nem mondtam. Annyit írtam le, hogy nekem nem füllik a fogam már az ilyesmihez. Több helyütt is hangsúlyoztam, hogy én nem érzem jól magam ilyen helyeken általában. Ugyancsak több helyen gratuláltam és fejeztem ki örömömet, hogy ti jól éreztétek magatokat.
Továbbá kérlek téged, mint beépített mogorvát és a fórum jó ismerőjét, hogy a szmájlikat megfelelően értelmezzd, nekem többet ne írj, illetve csak a Ringbe, mert oda ugysem megyek majd. Pont.
ui.: Mi a bránernek magyarázkodom neked? Nem is értem...
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jogász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OpenWRT topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest