Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Rengeteg fantasztikus beszélgetésben volt részem......de tényleg, amit józanul nem tudtam volna ''kierőszakolni'' abból az emberből akivel dumáltam....
Alapvetően nem vagyok egy ''bratyizós'' gyerek, de alkoholosan képes voltam egy csomó emberi butaságot mgbocsájtani és komolyan venni olyan embereket akikben egy csöpp értéket sem láttam. Volt akivel megérte, volt akivel nem. Néha olyan mély érzéseket szakítottam fel magamban, amiről magam sem tudtam. Másnap úgy ébredtem, mintha újjászülettem volna. Megtapasztaltam egy csomó határát a testemnek és egy jó adagot a lélek határtalanságából.
Manapság már ritkábban iszom, de néha olyan jó emlékezni.....újra érezni azokat az érzéseket, amit kamasz koromban tapasztaltam.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest