Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Rengeteg fantasztikus beszélgetésben volt részem......de tényleg, amit józanul nem tudtam volna ''kierőszakolni'' abból az emberből akivel dumáltam....
Alapvetően nem vagyok egy ''bratyizós'' gyerek, de alkoholosan képes voltam egy csomó emberi butaságot mgbocsájtani és komolyan venni olyan embereket akikben egy csöpp értéket sem láttam. Volt akivel megérte, volt akivel nem. Néha olyan mély érzéseket szakítottam fel magamban, amiről magam sem tudtam. Másnap úgy ébredtem, mintha újjászülettem volna. Megtapasztaltam egy csomó határát a testemnek és egy jó adagot a lélek határtalanságából.
Manapság már ritkábban iszom, de néha olyan jó emlékezni.....újra érezni azokat az érzéseket, amit kamasz koromban tapasztaltam.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux felhasználók OFF topikja
- EAFC 26
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Mozilla Firefox
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Steelseries Nova 1P Gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest